ALT OM ENERGY BOOST

ALT DU BØR VIDE OM ENERGY BOOST

Energy Boost var det andet produkt Eace Gum lancerede. Det kom ud i december 2021, lidt over et år efter Vitamin Boost landede i butikkerne. Det er på rekordtid blevet et meget populært tyggegummi og ligger i butikkerne landet over. Her på siden kan du læse alt der er værd at vide om Energy Boost! Idéen til Energy Boost

Efter at have lanceret Vitamin Boost med en mission om at være en lille hjælp i folks hverdag, kunne Ziggi og Asbjørn (grundlæggerne af Eace Gum) godt se at der var mange flere måder at være en hjælp i hverdagen. Derfor iværksatte de en undersøgelse for at finde ud af hvad det var for en type hjælp folk manglede i hverdagen. Her var det tydeligt, at folk gerne ville have en let og convenient måde at få lidt ekstra energi til dagen. Og dermed begyndte operation Energy Boost.

Eace Energy Boost Facts

Eace Energy Boost indeholder koffein og vitaminerne B6 og B12. 


Ét enkelt tyggegummi indeholder 50 mg koffein og 15% af det daglige referenceindtag af vitaminerne B6 og B12. Det svarer ca. til 1/2 energidrik - bare helt uden sukker!


Vi anbefaler 1-6 stykker dagligt, og at man tygger i minimum 5 minutter for at få mest ud af tilskuddet. 


Tyggegummiet har en stærk smag af ice mint!Hvorfor er det smart at få energi gennem tyggegummi? 

Der er mange gode grunde til at få sit energi boost igennem tyggegummi. Det er convenient og nemt at have med på farten, også er frisk ånde inkluderet. 

Derudover er det faktisk også mere effektivt end mange andre energitilskud. Med Energy Boost fra Eace Gum får man nemlig lynhurtig virkning.

Der findes videnskabelige studier, som viser en Tmax (tiden for, at den højeste koncentration indtræder i blod plasma) på 0,73 h holdt op imod en Tmax på 1,42 h for en kapsel indeholdende samme dosis koffein – hvilket indikerer en buccal absorption af koffein – og dermed en hurtigere virkning end indtag via kapsler og energidrik. Hvad gør koffein og vitaminerne B6 og B12 i kroppen?

I Eace Gum produkter benytter vi generelt kun næringsstoffer vis egenskaber er godkendt af European Food Safety Authority (EFSA), og/eller hvor der er videnskabelige studier der påviser deres effekt.

Koffein hjælper til at opnå øget årvågenhed og vitaminerne B6 & B12 hjælper med at reducere træthed og udmattelse. 

Du kan læse meget mere om ingredienserne i Eace Energy Boost her. Du kan også læse meget mere om videnskaben eller dokumentationen omkring vores produkter. 

Back to blog

Leave a comment