VIDENSKABEN

VIDENSKABEN

Eace Gum produceres på en farma-fabrik i midtjylland, Danmark. Her på siden kan du læse mere om ingredienser, produktionen og videnskaben bag.  

Udviklet og produceret
i Danmark

Alle Eace Gum produkter er udviklet og produceret i Danmark. De aktive Ingredienser er nøje udvalgt og af højeste kvalitet, for at sikre at de kan hjælpe dig i din hverdag. 


Inden ingredienserne puttes i produkterne testes de seperat for at sikre kvaliteten. Der laves desuden et ”certificate of analysis” på hvert produktions-batch for at sikre produkternes indhold og kvalitet, så vi er helt sikre på at levere hver eneste gang. 

Teknologien

Eace Gum bliver lavet med en patenteret kold og tør teknik, som sikrer at næringsstofferne holder sig aktive under produktionen. Normalt bliver tyggegummi lavet under høj varme og højt tryk, hvilket ville resultere i at næringsstofferne ville blive inaktive. Derfor er denne teknologi helt essentiel for at sikre produkternes effekt. 

Hvordan virker det?

Når man tygger Eace Gum, bliver mange af de aktive ingredienser absorberet i mundhulen, også kaldet buccal absorbtion. Dette betyder at virkningen af næringsstofferne, som f.eks. koffein er væsentligt hurtigere, end ved andre former for indtag. 

Research

Hos Eace Gum er det essentielt at der er dokumentation for vores produkters funktionalitet. Derfor benytter vi kun næringsstoffer vis egenskaber er godkendt af European Food Safety Authority (EFSA), og hvor der er videnskabelige studier der påviser deres effekt. Desuden er produkterne testet med både stabilitets-studier, udtygnings-tests og næringsstofferne for bio-tilgængelighed.