DOKUMENTATION

Hos Eace Gum er det vigtigt, at der er dokumentation for vores produkters funktionalitet. Derfor bruger vi kun næringsstoffer, hvis egenskaber er godkendt af den europæiske fødevaresikkerhedsautoritet (EFSA), og hvor der er videnskabelige undersøgelser, der viser deres effekt. På denne side kan du læse om en lang række videnskabelige undersøgelser om tyggegummi og de ingredienser vi putter i Eace Gum.

 • TYGGEGUMMI ØGER KONCENTRATIONEN


  Mange undersøgelser har vist, at tyggegummi øger den mentale ydeevne. Kognitive funktioner såsom koncentration, hukommelse og reaktionstid blev forbedret, når forsøgspersonerne tyggede tyggegummi. Boostet menes at komme fra den øgede blodgennemstrømning til hjernen, der kommer gennem den fysiske proces med at tygge – nogle undersøgelser viste så meget som en stigning på 25-40%. Dette øger også mængden af ilt i hjernen, hvilket forbedrer hukommelsen og andre kognitive funktioner.

  Læs hele artiklen her
 • FORBEDRER ÅRVÅGENHED


  Udover hukommelsen har mange undersøgelser også vist, at tyggegummi kan øge årvågenheden. Tyggebevægelsen i kæben menes at stimulere nerver og dele af hjernen forbundet med ophidselse, udover at øge blodgennemstrømningen. Dette kan hjælpe folk til at føle sig mere vågne eller holde sig vågne længere. Tyggegummi med myntesmag menes at være særligt anvendeligt til dette formål.

  Læs hele artiklen her
 • VITAMIN TYGGEGUMMI KAN HJÆLPE MED AT REDUCERE VITAMINMANGEL


  Joshua Lambert, professor i fødevarevidenskab ved University of Agricultural Sciences ved Pennsylvania State University, studerede vitaminberiget tyggegummi for første gang i 2018. Konklusionen var, at tyggegummi - en behagelig vane for mange - kan være en strategi til at reducere vitaminmangel rundt om i verden.

  Læs hele artiklen her
 • TYGGEGUMMI BESKYTTER TÆNDERNE


  American Dental Association anbefaler at tygge sukkerfrit tyggegummi i 20 minutter efter måltider, da det har vist sig at reducere plak, fremme tandemalje, reducere huller og reducere tandkødsbetændelse. Årsagen har at gøre med øget spytstrøm, som reducerer syre på dine tænder, der forårsager forfald. Sørg altid for, at dit tyggegummi er sukkerfrit, da sukkerholdigt tyggegummi faktisk kan bidrage til syreopbygning. Alle Eace Gum produkter er naturligvis sukkerfrie.

  Læs hele artiklen her
 • FLUOR OG TÆNDERNES SUNDHED


  Du kender sikkert fluor fra din tandpasta. Fluor tilsættes langt de fleste tandpastaer som led i den forebyggende tandpleje i Danmark. Det er veldokumenteret i talrige undersøgelser gennem årene, at fluor har en positiv og vigtig effekt til at forhindre huller i tænderne. Fluor har vist sig at være så effektivt mod huller i tænderne, at forskere af etiske årsager ikke længere må udføre forsøg, hvor en kontrolgruppe med børn børster deres tænder med tandpasta uden fluor.
  Der er en sammenhæng mellem brugen af fluor, reduktionen af tand caries og stigningen af dental fluorose. Den høje tilstedeværelse af fluor i spyt efter brug af fluorid-tyggegummi kan have betydning for at forebygge caries.

  Læs hele artiklen her
 • TYGGEGUMMI IMOD STRESS OG ANGST


  Undersøgelser har vist, at tyggegummi kan hjælpe med at lindre nervøs energi og få dig til at føle dig roligere. At spise noget tyggegummi kan være en god erstatning for nervøse vaner, såsom neglebidning og benrysten, når du føler dig stresset. Dette bakkes op af undersøgelser, der viser, at tyggegummi var med til at reducere stresshormonet kortisol hos mange testpersoner.

  Læs hele artiklen her
 • EFFEKT AF GRØN TEEKSTRAKT PÅ ÅNDEDRÆTTET


  De aktive komponenter i grøn te kaldes catechiner. Catechiner er en serie af polyfenoler, der er kendt for deres effekt til at reducere dårlig ånde. Flere undersøgelser har dokumenteret denne effekt. Blandt andet den videnskabelige artikel nedenfor med test af katekin tilsat tyggegummi og deres virkning på at nedbryde dårlig ånde forbindelser som CH3SH.

  Læs hele artiklen her
 • KOFFEIN I TYGGEGUMMI


  Tyggegummi er en meget effektiv måde at optage koffein på. Der er videnskabelige undersøgelser, der viser en Tmax (tiden for hvor lang tid det tager at opnå den højeste koncentration i blodplasma) på 0,73 timer sammenlignet med en Tmax på 1,42 timer for en kapsel, der indeholder den samme dosis koffein - hvilket indikerer bukkal absorption af koffein - og dermed en hurtigere effekt end indtag via piller/kapsler og energidrikke.

  Læs hele artiklen her
 • SMILE BRIGHT splash
  SMILE BRIGHT

  SMILE BRIGHT

  A SMILE NEVER GOES OUT OF FASHION
  Normalpris 249,00 DKK
  Normalpris Udsalgspris 249,00 DKK
 • ENERGY BOOST splash
  ENERGY BOOST

  ENERGY BOOST

  WHEN YOU NEED TO LEVEL UP
  Normalpris 249,00 DKK
  Normalpris Udsalgspris 249,00 DKK
 • HEALTHY TEETH splash
  HEALTHY TEETH

  HEALTHY TEETH

  A SMILE NEVER GOES OUT OF FASHION
  Normalpris 249,00 DKK
  Normalpris Udsalgspris 249,00 DKK
 • VITAMIN BOOST splash
  VITAMIN BOOST

  VITAMIN BOOST

  YOUR DAILY ESSENTIALS
  Normalpris 249,00 DKK
  Normalpris Udsalgspris 249,00 DKK