ALT OM HEALTHY TEETH

ALT DU BØR VIDE OM HEALTHY TEETH

Healthy Teeth var det tredje produkt Eace Gum lancerede og kom ud i januar 2022. Tyggegummiet kører under sloganet A smile never goes out of fashion fordi hvis der er noget der hjælper i hverdagen, så er det at møde folk med et smil. Idéen til Healthy Teeth

Eace Gum's mission er at være en lille hjælp i hverdagen, ligemeget hvad man står overfor. Derfor var det oplagt at lave et tyggegummi, der kunne være en hjælp i livets store og små øjeblikke. Fordi hvornår har man egentligt ikke brug for at smilet lige står lidt skarpere og ånden er lidt mere frisk? Healthy Teeth er det perfekte tyggegummi til daten, jobsamtalen, eller bare en confidence-booster til hverdagen. 


Det er Gum + What you need!

Eace Healthy Teeth Facts

Eace Healthy Teeth indeholder fluor og grøn te ekstrakt. 


Ét tyggegummi indeholder 0,175 mg fluorid og 4,16 mg grøn te ekstrakt.


Vi anbefaler 3-6 stykker dagligt, og at man tygger i minimum 5 minutter for at få mest ud af tyggegummiet. 


Tyggegummiet har en fantastisk smag af eucalyptus og mint. Hvorfor er tyggegummi godt for tænderne? 

Årsagen har at gøre med øget spytstrøm, som reducerer syre på dine tænder, der forårsager forfald. Sørg altid for, at dit tyggegummi er sukkerfrit, da sukkerholdige tyggegummier faktisk kan bidrage til syreopbygningen.

Den Amerikanske Tandlæge Association anbefaler at tygge sukkerfrit tyggegummi i 20 minutter efter måltider, da det har vist sig at reducere plak, fremme tandemalje, reducere huller og reducere tandkødsbetændelse. Hvad er funktionen af Fluor og Grøn Te? 

Du kender sandsynligvis fluor fra din tandpasta. Der er tilsat fluorid i langt de fleste tandpastaer som led i den forebyggende tandpleje i Danmark. Det er veldokumenteret i adskillige undersøgelser gennem årene, at fluorid har en positiv og vigtig effekt i forhold til at forebygge huller i tænderne. Fluorid har vist sig at være så effektivt mod huller i tænderne, at forskere i dag af etiske grunde ikke længere kan få lov at udføre forsøg, hvor en kontrolgruppe af børn børster tænder med tandpasta uden fluorid.


Der er en sammenhæng mellem brugen af fluor, reduktionen af dental caries og stigningen af dental fluorose. Den høje tilstedeværelse af fluor i spyt efter brug af tyggegummi med fluor kan være væsentlig for at forhindre karies.


De aktive komponenter i grøn te kaldes catechiner. Catechiner er en række polyphenoler som er kendte for deres effekt til at reducere dårlig ånde. Flere studier har dokumenteret denne effekt. Blandt andet en test af catechin tilsætning til tyggegummi og deres effekt til at nedbryde dårlig ånde forbindelser som CH3SH.


Du kan læse meget mere om ingredienserne i Eace Healthy Teeth her. Du kan også læse meget mere om videnskaben eller dokumentationen omkring vores produkter. Tilbage til blog

Indsend en kommentar