BLOGINDLÆG

Shopify API

ALT OM ENERGY BOOST

ALT DU BØR VIDE OM ENERGY BOOST Energy Boost var det andet produkt Eace Gum lancerede. Det kom ud i december 2021, lidt over et år efter Vitamin Boost landede i butikkerne. Det er på rekordtid blevet et meget populært tyggegummi og ligger i butikkerne landet over. Her på siden kan du læse alt der er værd at vide om Energy Boost!  Idéen til Energy Boost Efter at have lanceret Vitamin Boost med en mission om at være en lille hjælp i folks hverdag, kunne Ziggi og Asbjørn (grundlæggerne af Eace Gum) godt se at der var mange flere måder...

Læs mere →


Shopify API

Eace Sommerfest

Eace Gum inviterer til årets første og fedeste sommerfest! Vi skyder sommeren igang, fejrer at vi igen kan mødes under normale omstændigheder og byder på en aften med live musik, events, festlig stemning under åben himmel, mad og kolde drinks samt dj til langt ud på natten.

Læs mere →


Molly Jørgensen
NEXT GENERATION MERCH

NEXT GENERATION MERCH

Vi er next generation chewing gum. Nu har vi lavet next generation merch. I samarbejde med Neutral har vi lavet en bæredygtigt merch kollektion i høj kvalitet. Læs meget mere om vores merch kollektion i dette blogindlæg.

Læs mere →


Molly Jørgensen
EN LILLE HJÆLP I JULEDAGENE

EN LILLE HJÆLP I JULEDAGENE

Det er ikke altid, at julen byder på hyggelige stunder og dejlige traditioner. En gang i mellem kan julen være en hektisk tid med en masse, der skal nås. Her mener vi, at Eace Gum kan hjælpe med at gøre de travle juledage mindre hektiske.

Læs mere →