OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

EACE GUM

HVAD LAVER EACE GUM?

Tak fordi du spørger. Vi laver fremtidens tyggegummi. Tyggegummi der kan mere end bare at give frisk ånde, men som også styrker dig i hverdagen med forskellige brugbare funktioner.

HVILKE TYGGEGUMMIER KAN MAN FÅ FRA EACE GUM?

Eace Gum har indtil videre to forskellige varianter af tyggegummi med funktion. Eace Gum har disse forskellige varianter af tyggegummi: Eace Gum + Vitamin Boost, som er tyggegummi med vitaminer. Eace Gum + Energy Boost, som er tyggegummi, der giver et energi tilskud

HVORFOR VÆLGE EACE GUM FREMFOR ANDRE TYGGEGUMMIER?

Der er mange gode grunde til at vælge Eace Gum. Udover at det smager umanerligt godt, så får du med Eace Gum også forskellige funktioner med i dit tyggegummi. Det kan f.eks. være et vitamin boost eller et energi boost.

ER DER SUKKER I EACE GUM?

Nej. Eace Gum er 100% sukkerfrit.

ER EACE GUM VEGANSK?

I Eace Gum + Vitamin Boost er alle ingredienser veganske undtagen vitamin D. Vitamin D er udvundet fra fåreuld. Fårene bliver klippet og vitamin D udvindes fra ulden uden nogen dyr kommer til skade.

Eace Gum + Energy Boost er et vegansk produkt.

HVOR MANGE STYKKER TYGGEGUMMI ER DER I ÉN PAKKE EACE GUM?

En pakke Eace Gum indeholder 10 stykker tyggegummi.

HVOR KAN MAN KØBE EACE GUM?

Eace Gum kan købes her på vores Webshop. Derudover kan Eace Gum købes i Matas, 7-eleven, Q8, Circle K, Lidl, Helsebixen, Med24 og på udvalgte Shell og OK stationer. Vi arbejder dog løbende på at gøre Eace Gum tilgængelig i endnu flere butikker. Hvis du kender en butik, der skal have Eace Gum på hylderne, så kontakt os på hello@eace.dk.

HVOR BLIVER EACE GUM PRODUCERET?

Eace Gum er 100% udviklet og produceret i Danmark. 

EACE GUM + VITAMIN BOOST

HVAD ER EACE GUM + VITAMIN BOOST?

Eace Gum + Vitamin Boost er et tyggegummi, der udover at smage friskt og lækkert, også indeholder vitaminer. Tyggegummiet indeholder 10 essentielle vitaminer: C, D, E, K, B1, B3, B6, B7, B9, B12. Ét tyggegummi indeholder 25% af det anbefalede referenceindtag af vitaminerne. Vitaminerne bidrager blandt andet til vedligeholdelse af immunsystemet, hud, hår og hjælper med at reducere træthed og udmattelse.

HVILKEN SMAG HAR VITAMIN BOOST?

Smagen i Vitamin Boost er Fresh Mint. Smagen er langvarig og sikrer frisk ånde!

HVAD FÅR JEG UD AF AT TYGGE VITAMIN BOOST?

Udover en lækker smag og frisk ånde, bidrager vitaminerne i tyggegummiet med flere fordele. Vitaminerne i Vitamin Boost bidrager til at vedligeholde immunsystemet, hud og hår. Derudover bidrager de til en reducering af træthed og udmattelse.

HVILKE FUNKTIONER HAR VITAMIN BOOST?

Ét stykke Vitamin Boost tyggegummi indeholder 10 essentielle vitaminer: vitamin C, D, E, K, B1, B3, B6, B7, B9 & B12. Vitaminerne bidrager blandt andet til vedligeholdelse af immunsystemet, hud, hår og hjælper med at reducere træthed og udmattelse.

HVILKE VITAMINER INDEHOLDER ET VITAMIN BOOST?

Ét Vitamin Boost tyggegummi indeholder følgende vitaminer: C, D, E, K, B1, B3, B6, B7, B9 & B12.

ER DER SUKKER I VITAMIN BOOST?

Nej. Alle Eace Gums produkter er 100% sukkerfrie.

ER TYGGEGUMMI EN GODE MÅDE AT INDTAGE VITAMINER PÅ?

Ja. Tyggegummi er et effektivt medie til at levere aktive ingredienser, fordi kroppen gør sig helt naturligt klar til at modtage næringsstoffer, når vi begynder at tygge. Derudover har tyggegummiet den fordel at vitaminerne kommer lidt ad gangen i stedet for en pille hvor 100% kommer samtidig. Den trinvise frigivelse gør at kroppen bedre kan optage vitaminerne.

KAN JEG FÅ ALLE MINE VITAMINER I ÉT STYKKE VITAMIN BOOST TYGGEGUMMI?

Ét stykke Vitamin Boost indeholder 25% af det daglige anbefalede vitaminindtag. Det er derfor et godt tilskud til at holde ens krop i god vitaminbalance. Men man skal altid kombinere tilskud med sund og varieret kost, samt en aktiv livsstil.

HVOR LÆNGE SKAL JEG TYGGE ET VITAMIN BOOST TYGGEGUMMI FOR AT FRIGIVE ALLE VITAMINERNE I TYGGEGUMMIET?

For at få mest ud af tilskuddet, anbefaler vi, at der tygges i minimum 5 minutter og gerne i forbindelse med et måltid. For at sikre at alle vitaminer er frigivet, anbefaler vi, at tyggegummiet tygges i 15 minutter.

HVOR MANGE STYKKER VITAMIN BOOST SKAL JEG TYGGE OM DAGEN FOR AT FÅ MEST MULIGT UD AF VITAMINERNES FORDELE?

Ét tyggegummi indeholder 25% af referenceindtaget. Vi anbefaler at man tygger 1-5 stykker dagligt. Vi anbefaler at tilskuddet bruges sammen med en sund og varieret kost, samt en aktiv livsstil.

HVORNÅR SKAL JEG TYGGE VITAMIN BOOST FOR AT FÅ MEST MULIGT UD AF VITAMINERNES FORDELE?

Vi anbefaler, at man i forbindelse med et normalt måltid, tygger et friskt stykke Vitamin Boost. Udover at vitaminerne optages bedre, er det også godt for tænderne at tygge sukkerfrit tyggegummi efter et måltid.

KAN JEG FÅ FOR MANGE STYKKER VITAMIN BOOST OM DAGEN?

Ja. Vi anbefaler, at du holder dig til 1-5 stykker om dagen. Hold dig under alle omstændigheder under 12 stykker dagligt.

EACE GUM + ENERGY BOOST

HVAD ER EACE GUM + ENERGY BOOST?

Eace Gum + Energy Boost er et friskt tyggegummi, som indeholder koffein og B-vitaminer, der giver et øjeblikkeligt energi-tilskud. Ét tyggegummi indeholder 50 mg koffein og 15% af det anbefalede daglige indtag af vitamin B6 og B12. Indholdet svarer ca. til ½ energidrik i ét tyggegummi.

HVILKEN SMAG HAR ENERGY BOOST?

Smagen i Energy Boost er Ice Mint. Smagen er frisk og langvarig og sikrer frisk ånde!

HVAD FÅR JEG UD AF AT TYGGE ENERGY BOOST?

Udover en frisk og langvarig smag af Ice Mint, giver kombinationen af B-vitaminer og koffein et effektivt energi boost. Koffeinen hjælper til at opnå øget årvågenhed. Samtidig hjælper vitaminerne B6 og B12 med at reducere træthed og udmattelse.

HVILKE FUNKTIONER HAR ENERGY BOOST?

Energy Boost giver mere energi hurtigt og nemt. Kombinationen af B-vitaminer og koffein giver et effektivt energi boost. Koffein hjælper til at opnå øget årvågenhed. Vitaminerne B6 og B12 hjælper med at reducere træthed og udmattelse.

HVAD ER DER I ÉT STYKKE ENERGY BOOST?

Ét stykke Energy Boost indeholder 50 mg koffein og 15% af det anbefalede daglige indtag af B-vitaminerne B6 og B12. Her kan du se hele ingredienslisten:

Indeholder sødestoffer. Sødestof (xylitol 39%), gummibase, sødestoffer (sorbitol, sucralose, acesulfam K), aromaer, koffein, stabilisator (natriumcarboxymethylcellulose), farve (indigotin), vitaminer (niacin (vitamin B3), vitamin B6, vitamin B12), antioxidant (BHT). Overdreven indtagelse kan virke afførende.

ER TYGGEGUMMI EN GODE MÅDE AT INDTAGE KOFFEIN PÅ?

Ja, bestemt. Det er mere effektivt end de fleste andre energi-tilskud. Der findes videnskabelige studier, som viser en Tmax (tiden for, at den højeste koncentration indtræder i blod plasma) på 0,73 h holdt op imod en Tmax på 1,42 h for en kapsel indeholdende samme dosis koffein - hvilket indikerer en buccal absorption af koffein - og dermed en hurtigere virkning end indtag via kapsler og energidrik. Koffein hjælper til at opnå øget årvågenhed. Vitaminerne B6 og B12 hjælper med at reducere træthed og udmattelse.

HVOR LÆNGE SKAL JEG TYGGE ET STYKKE ENERGY BOOST TYGGEGUMMI FOR AT OPNÅ ET ENERGI BOOST?

Tyg i minimum 5 minutter for at få mest ud af tilskuddet i Energy Boost.

KAN JEG FÅ FOR MANGE STYKKER ENERGY BOOST OM DAGEN?

Anbefalet daglig dosis af Energy Boost til personer over 15 år er 1-6 stykker. Daglig dosis bør ikke overskrides. Bør ikke indtages af børn eller gravide.

MEMBERSHIP & WEBSHOP 

HVAD ER ET EACE MEMBERSHIP?

Et Eace membership er en abonnementsordning, hvor du hver måned eller hver anden måned får leveret 8 pakker Eace direkte i postkassen. På den måde løber du aldrig tør!

HVAD KOSTER ET EACE MEMBERSHIP?

Der findes forskellige medlemskaber - se vores webshop for mere info.

ER DER BINDING PÅ ET EACE MEMBERSHIP?

Nej. Du kan til enhver tid afmelde dit membership.

HVAD KOSTER FRAGTEN, HVIS JEG BESTILLER PÅ JERES WEBSHOP?

0 kr.

Uanset hvad du køber på vores webshop, er der altid gratis fragt i Danmark, når du køber tyggegummi fra Eace Gum.

HVOR LANG TID VIL DET TAGE FOR MIN ORDRE AT BLIVE LEVERET?

2-4 hverdage.

KAN JEG ÆNDRE ELLER AFBESTILLE MIN ORDRE?

Hvis du har lavet en fejl-bestilling så skriv til os på hello@eace.dk, så prøver vi at se, om vi kan rette fejlen, inden den bliver sendt afsted.

JEG VIL GERNE TILBYDE EACE GUM I MIN BUTIK/VIRKSOMHED ELLER ANDET. HVORDAN KAN JEG FÅ EACE GUM IND I MIN ORGANISATION?

Vi vil rigtig gerne snakke med alle, der interesseret i at integrere Eace Gum  på den ene eller anden måde. Kontakt os på hello@eace.dk og lad os tage en uforpligtende snak.