UDVIKLET OG PRODUCERET I DANMARK

Vi er en dansk start-up. Vi kan godt lide at pifte tingene op. Og lave sjove marketingkampagner. Men vores rygrad er funktionelt tyggegummi af høj kvalitet, der virker! Eace Gum produceres på en farmafabrik i Midtjylland, Danmark. På denne side kan du læse mere om ingredienserne, produktionen og videnskaben bag.

BÆREDYGTIG PRODUKTION

Alle Eace Gum produkter er udviklet og produceret i Danmark for at sikre gennemsigtighed og den bedst mulige kvalitet. De aktive ingredienser er nøje udvalgt og er af højeste kvalitet, for at sikre at de kan hjælpe dig i din hverdag. Inden ingredienserne puttes i vores produkter, testes de separat for at sikre kvaliteten. Der laves desuden et analysecertifikat på hvert produktionsparti for at sikre indholdet og kvaliteten af produkterne, så vi er helt sikre på at levere hver gang.

Eace Gum teknologien

TEKNOLOGIEN

Eace Gum er lavet med en patenteret kold og tør teknik, som sikrer at næringsstofferne forbliver aktive under produktionen. Normalt fremstilles tyggegummi under høj varme og tryk, hvilket vil resultere i, at næringsstofferne bliver inaktive. Derfor er denne teknologi essentiel for at sikre produkternes effektivitet.

Eace Gum hvordan virker det

HVORDAN VIRKER DET?

Når man tygger Eace Gum, optages mange af de aktive ingredienser i mundhulen, også kaldet bukkal absorption. Det betyder, at virkningen af næringsstoffer som koffein er væsentlig hurtigere end ved andre former for indtagelse. Tyggegummi er derfor et meget smart og effektivt tilførselssystem af næringsstoffer.

Eace Gum forskning

FORSKNING

Hos Eace Gum er det vigtigt, at der er dokumentation for vores produkters funktionalitet. Derfor bruger vi kun næringsstoffer, hvis egenskaber er godkendt af den europæiske fødevaresikkerhedsautoritet (EFSA), og hvor der er videnskabelige undersøgelser, der viser deres effektivitet. Derudover er produkterne testet med både stabilitetsundersøgelser, nedbrydningstest og næringsstof biotilgængeligheds test.

 • SMILE BRIGHT splash
  SMILE BRIGHT

  SMILE BRIGHT

  A SMILE NEVER GOES OUT OF FASHION
  Normalpris 249,00 DKK
  Normalpris Udsalgspris 249,00 DKK
 • ENERGY BOOST splash
  ENERGY BOOST

  ENERGY BOOST

  WHEN YOU NEED TO LEVEL UP
  Normalpris 249,00 DKK
  Normalpris Udsalgspris 249,00 DKK
 • HEALTHY TEETH splash
  HEALTHY TEETH

  HEALTHY TEETH

  A SMILE NEVER GOES OUT OF FASHION
  Normalpris 249,00 DKK
  Normalpris Udsalgspris 249,00 DKK
 • VITAMIN BOOST splash
  VITAMIN BOOST

  VITAMIN BOOST

  YOUR DAILY ESSENTIALS
  Normalpris 249,00 DKK
  Normalpris Udsalgspris 249,00 DKK