NEXT GENERATION MERCH

NEXT GENERATION MERCH

NEXT GENERATION MERCH.

Eace Gum har i samarbejde med Neutral lavet en bæredygtigt merch kollektion i høj kvalitet. Vi kalder den for next generation merch. Dette gør vi, fordi kollektionen er helt og aldeles bæredygtig, og produkterne er certificeret og i det lækreste materiale. Vi har prøvet at ramme det simple men unikke design, som man kan bruge om og om igen, og som kan bruges af alle uanset køn og alder. Det er, hvad vi kalder next generation merch.


Merch kollektionen består af tre produkter: Hoodie, T-shirt og totebag. Alle tre produkter er af 100% økologisk og faitrade bomuld og kommer i farven sort med hvid skrift. Designet på hoodien og T-shirten har udtrykket ”a smile never goes out of fashion” på ryggen, fordi dit smil aldrig går af mode. Totebaggen har udtrykket ”it’s the little things”, fordi det ofte er de små ting i livet, som virkelig betyder noget, som et smil, et kram eller et stykke tyggegummi. 

Som nævnt før så er vores nye merch 100% økologisk og bæredygtigt. Hos Eace Gum tænker vi nemlig altid bæredygtighed ind i alle vores aktiviteter og prøver at træffe de mest miljøvenlige beslutninger, når det er muligt. På illustrationen ovenover, som er lavet af Neutral, kan man se udviklingen af vores merch lige fra håndplukningen af bomuldet til det færdige produkt bliver leveret. Alle processer i forbindelse med vores merch bliver udført, så det er i orden med alle. For vores planet. For arbejderne. For landmændende. Og for alle jer. Vores nye og lækre merch kollektion er fremstillet og certificeret ifølge de højeste miljømæssige, sociale og etiske standarder i verden!


Vi håber, at I har lyst til at prøve vores nye merch. Det er bæredygtigt. Det er i høj kvalitet. Det er simpelt og lækkert. Det er next generation merch.


Du kan købe vores merch i vores webshop, eller lære mere om det på vores Instagram.


Tilbage til blog

Indsend en kommentar