konkurrence-betingelser

Konkurrence-betingelser

Konkurrencebetingelser for Facebook- og Instagram-konkurrencer

Præmie og kontakt:
Præmien er ikke-overdragelig og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter. Vinderen findes ved lodtrækning og bliver kontaktet direkte via en besked på Facebook, Instagram eller via mail. Vinderen skal acceptere via svar på beskeden indenfor 72 timer. Det aftales med vinderen, hvornår og hvortil præmien efterfølgende skal leveres.


Hvem kan deltage?
Konkurrencen er åben for alle, der ved konkurrencens start og er bosat i Danmark, indenfor Eace Gum's leveringsområde. Ansatte hos Eace Gum kan ikke deltage i konkurrencen. Derudover gælder det for alle under 18 år, at vi har forældres samtykke til at kontakte vedkommende ved en eventuel gevinst.

Kampagnen er hverken; oprettet, sponsoreret, administreret af eller associeret med Facebook Inc.


Dine oplysninger
De oplysninger, der opgives, er udelukkende til brug for denne konkurrence, og vil ikke blive videregivet til tredje part. Du vil som deltager i konkurrencen via Facebook eller Instagram udelukkende få tilsendt meddelelser, som omhandler konkurrencen. Eace Gum forbeholder sig retten til, ved et ubetinget skøn, at diskvalificere bidrag, som efter vores opfattelse ikke retter sig efter disse betingelser og vilkår. Spørgsmål vedrørende konkurrencen kan stilles direkte på vores Facebook eller Instagram .