ansvar

ANSVAR

Hos Eace Gum fokuserer vi på, at vores CSR handler om at formindske vores indvirkning på miljøet, så meget som vi kan. Vi er endnu ikke perfekte, men vi tænker altid bæredygtighed ind i alle vores aktiviteter og træffer de mest miljøvenlige beslutninger, når det er muligt. 


BÆREdygtig produktion

Alle Eace-produkter er produceret i Danmark, for at sikre transparens og bedst mulig kvalitet. Tyggegummiet produceres med FN's principper for bæredygtig udvikling og FN’s 17 verdensmål. De mest relevante verdensmål som indgår i vores produktion er:


MÅL 3: SUNDHED OG TRIVSEL

MÅL 5: LIGESTILLING MELLEM KØNNENE
MÅL 12: ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION
MÅL 13: KLIMAINDSATS
MÅL 15: LIVET PÅ LAND
MÅL 16: FRED, RETFÆRDIGHED OG STÆRKE INSTITUTIONER


CERTIFICERET EMBALLAGE

Alt emballage er, ligesom vores tyggegummi, også produceret i Danmark. Vores emballage har fået certifikaterne FSC, ClimateCalc og Svanemærket, for at garantere bæredygtig emballage og formindske vores indvirkning på miljøet så meget som muligt.


FSC-CERTIFICERET KARTONNAGE

FSC®, Forest Stewardship Council, er et globalt certifikat. Det sikrer blandt andet, at skoven ikke lider overlast. I en FSC-skov fældes træer i takt med at der plantes nye.


CO₂-NEUTRAL KARTONNAGE

Eace kompenserer for udledningen af CO₂ i produktionen af kartonnage. Det betyder at vi støtter klima-projekter, gennem ClimateCalc, der resulterer i tilsvarende reduktion af CO₂.


SVANEMÆRKET KARTONNAGE

Svanemærket er Danmarks officielle miljømærke, og er en garanti for bæredygtigt papir og produktion. Alt Eace kartonnage er produceret på et svanemærket trykkeri i Danmark.


Bæredygtigt MErch

NEXT GENERATION MERCH.

I samarbejde med Neutral® har vi lavet en bæredygtig merch kollektion i høj kvalitet. Alle produkterne er lavet af 100% økologisk og fairtrade bomuld. 


Kollektionen består af tre produkter: Hoodie, T-shirt og totebag. Alle tre produkter er med et simpelt design og citater, der udtrykker vores værdier.


Vi ønsker at vores merch produkter er i orden for alle. For vores planet. Landmænd. Arbejdere. Og for alle jer. Derfor er alle vores produkter fremstillet og certificeret ifølge de højeste miljømæssige, sociale og etiske standarder i verden!FOKUS PÅ SUNDHED

Vi ved godt, at sundhed ikke alene ligger i tyggegummi, men vores mission er at være en lille hjælp i hverdagen til et sundere liv med mere overskud.


Vi vil gerne forsøge at inspirere folk til at leve en sundere og friskere hverdag. Derfor fokuserer vi også på, at sundhed desuden handler om at bruge tid på det, der gør dig glad – at tage et break fra hverdagen og nyde livet med dem, man holder af.


Vores Weekend Getaway kampagne handler netop om at sætte fokus på dette. 

Du kan se kampagnen nedenfor.


Video


SME CLIMATE HUB: VI FORPLIGTER OS TIL AT NÅ KLIMAMÅLEnE

Vi tror på at klimamålene er fundamentale for at gøre en forskel for miljøet, og vi har derfor i samarbejde med SME Climate Hub forpligtet os til at nå disse mål.


SME Climate Hub er et banebrydende globalt initiativ, fra International Chamber of Commerce, Exponential Roadmap Initiative, We Mean Business coalition og United Nations Race to Zero.

NYHEDSBREV