EN LILLE HJÆLP I JULEDAGENE

EN LILLE HJÆLP I JULEDAGENE

EN LILLE HJÆLP I JULEDAGENE

December måned er en måned, som mange forbinder med julen. Julen byder på mange dejlige goder, som for eksempel hygge med familie og venner, god mad og skønne gaver. Det er en hyggelig tid, hvor man forkæler sig selv og hinanden i forbindelse med de mange traditioner, som julen byder på. Men det er ikke altid, at julen byder på hyggelige stunder og dejlige traditioner. En gang i mellem kan julen være en hektisk tid med en masse, der skal nås. Her mener vi, at Eace Gum kan hjælpe med at gøre de travle juledage mindre hektiske. 

  

Eace Gum har to forskellige slags tyggegummi, der med forskellige funktioner kan være den lille hjælp, som styrker dig i juletiden. Eace Gums første tyggegummi, Vitamin Boost, indeholder 25% af det anbefalede daglige indtag af 10 essentielle vitaminer, og kan derfor give et vitamin boost på farten. Eace Gums andet tyggegummi, Energy Boost, indeholder 50 mg koffein og vitaminerne B6 og B12 og kan nemt give et hurtigt energi boost, hvis man får brug for det. Vi har opstillet fire situationer, hvor Eace Gum kan være den lille hjælp, du har brug for i den travle juletid. 


1. Vintertræt i de mørke tider

December måned er en af de mørkeste måneder på året, og selvom der er julelys på de fleste gader, så kan mørket bare gøre én lidt vintertræt. Her indeholder Eace Gums to forskellige tyggegummi varianter, Vitamin Boost og Energy Boost, vitaminerne B6 og B12, som reducerer træthed og udmattelse. På denne måde kan Eace Gum hjælpe i kampen mod de mørke tider.


2. Julegaveindkøb

De fleste af os kender til julegaveindkøb, som for mange kan være en travl og stressende ting. Der kan være mange mennesker i butikkerne, og ens to-do liste kan være lang. Her kan Energy Boost tyggegummiet komme dig til undsætning. Med bare ét stykke tyggegummi kan du få den samme mængde energi, som en halv energidrik kan give dig. Dog ville du med Energy Boost få et hurtigt energikick og stadig have hænderne frie til alle dine indkøbsposer.


3. Vintersnue

Forkølelse byder især sig selv velkommen i vintermånederne, herunder december måned. Vi ved alle hvor irriterende vintersnue kan være, og vi vil nok gerne alle undgå forkølelsen. Her kan Vitamin Boost tyggegummiet hjælpe, da det indeholder 10 essentielle vitaminer, heriblandt vitamin C, D og B6, som bidrager til immunforsvarets funktion.  


4. Motion i juletiden

Det kan være lidt svært at finde tid og overskud til motion i juletiden. Der er meget, der skal nås, og samtidig kan det være svært at finde energi, når det først er blevet mørkt udenfor. Vi mener, at vores Energy Boost kan hjælpe i situationer som disse. Det kan give lidt ekstra energi med lynhurtig effekt, så man kan finde overskud til træning i december måned. På denne måde kan der også med god samvittighed indtages lidt mere af den dejlige julemad.


Du kan tjekke Vitamin Boost og Energy Boost ud på vores Instagram eller på vores hjemmeside


Back to blog

Leave a comment