ASBJØRN DENCKER OG ZIGGI HARTTUNG OM NYT DESIGN

ASBJØRN DENCKER OG ZIGGI HARTTUNG OM NYT DESIGN

ASBJØRN DENCKER OG ZIGGI HARTTUNG 

OM NYT DESIGN

Eace Gum har lanceret et nyt design til deres vitamin tyggegummi. Den nye emballage har været lanceret i lidt over en uge, men hvorfor har det danskproducerede vitamin tyggegummi fået nyt look?

I dette blogindlæg har du mulighed for at høre de to founders af Eace Gum Asbjørn Dencker og Ziggi Harttungs tanker bag det nye design til deres vitamin tyggegummi.

  

Hvorfor har I fået nyt design til jeres vitamin tyggegummi?

”Vi vil i nærmeste fremtid løfte sløret for nogle helt nye og spændende produkter og har i den forbindelse optimeret vores emballage design, så det passer til den kommende produktportefølje under konceptet “GUM+”” siger Ziggi Harttung om deres nye design.


”Derudover har vi optimeret designet og gjort det endnu mere tydeligt, hvad vores lækre tyggegummi kan, udover bare at smage godt og give frisk ånde. Som Jesper Buch sagde på nationalt TV i programmet Løvens Hule - så var det lidt svært at se, at det var tyggegummi. Pakken er vendt om, og vi har gjort den endnu mere convenient ved at holde den åben i top og bund, så du nemt kan hive et tyggegummi op når du er på farten” tilføjer Asbjørn Dencker.


Hvorfor har I valgt netop de farver, som I har på jeres nye pakker?

”Farverne på pakken er fortsat inspireret af de farvenuancer man finder i naturen, da kontakten til naturen er en stor del af vores generelle velvære. De friske farver refererer til den friske mintsmag” udtaler Ziggi Harttung om farverne på den nye emballage.


Er I blevet inspireret af noget til jeres nye design?

”Vi bliver inspireret af vores omgivelser i det skandinaviske, fra den rolige smukke natur til det farverige spændende byliv” siger Ziggi Harttung.


Hvad betyder jeres nye design for jeres tyggegummi?

Asbjørn Dencker gør det klart, at selve tyggegummiet ikke har ændret sig, men at det kun er emballagen. ”Produkterne er stadig produceret i Danmark og er af absolut højeste kvalitet. Du finder ikke bedre tyggegummi på markedet. Men emballagen har bare fået et nyt udtryk” siger han.  


Hvad synes I er det bedste ved det nye design?

”Jeg synes funktionaliteten af at pakken er åben i begge sider er super smart - så er tyggegummiet lige til at poppe on the go” siger Asbjørn Dencker. ”Den nye pakke er nemlig åben i begge ender, i forhold til den gamle pakke, som var lukket i begge ender” siger han. 


"Ja jeg er faktisk enig. Og så synes jeg også, at vi har ramt et ret fedt look i det hele taget" tilføjer Ziggi Harttung.


Du kan tjekke det nye design ud på vores Instagram eller på vores hjemmeside


Back to blog

Leave a comment