10 SPØRGSMÅL TIL: Emma fra Skanderborg Håndbold Klub

10 SPØRGSMÅL TIL: Emma fra Skanderborg Håndbold Klub

10 SPØRGSMÅL TIL: 

Emma fra Skanderborg Håndbold Klub

I dette blogindlæg har du mulighed for at komme helt tæt på en af de meget talentfulde spillere på kvindeliga-holdet i Skanderborg Håndbold Klub. Vi har nemlig haft mulighed for at snakke med Emma fra Skanderborg Håndbold Klub, som har spillet håndbold i 13 år. Vi har stillet hende 10 spørgsmål omkring hende og hendes liv med håndbold, som hun har svaret på. Du kan blandt andet læse om, hvordan Emma præsterer bedst på banen og hvilken tradition, der er på hendes hold for de nye spillere.

  

Hvem er du kort fortalt?

Mit navn er Emma, og jeg er 19 år. Til dagligt bor jeg i Aarhus og går på 3. årgang på handelsgymnasiet i Skanderborg. 


Hvor længe har du spillet håndbold?

Jeg har spillet håndbold siden jeg var 6-7 år, så det er omkring 13 år. 


Hvordan er det at spille i Skanderborg Håndbold Klub?

Skanderborg Håndbold Klub er en god klub med et godt fælleskab. I Skanderborg Håndbold Klub er der plads til alle, og man ved, at folk er villige til at arbejde hårdt. 


Har I nogle traditioner som hold, når I skal spille en håndboldkamp?

En tradition på vores hold er, at nye spillere skal have en debut-kage med til holdet til deres første håndboldkamp.


Hvad gør du for at præstere bedst på banen?

Det vigtigste er altid, at man har spist og drukket godt i løbet af dagen. Taktikken skal selvfølgelig også kigges igennem, og så er det også vigtigt, at man når afslapning. Derudover er det vigtigt med en god og grundig opvarmning. 


Har du nogle faste rutiner inden en håndboldkamp?

Jeg har ikke selv nogle faste rutiner inden en kamp, men holdet starter altid ud med en gåtur inden vi går i omklædningen.

Vores faste rutiner inden en kamp er kampråb. Dette foregår både i omklædningsrummet inden opvarmning, under opvarmningen, og inden kampen begynder. Derudover er vores opvarmning også en fast rutine før hver håndboldkamp. Dette gør vi for at få gejst og fighter vilje, så vi er klar til kamp.


Har du nogle faste rutiner efter en håndboldkamp?

Efter håndboldkampen er der altid afrunding på kampen. Derefter går jeg ud i hallen til mine venner og familie, som har været der for at støtte mig.  


Hvilke redskaber bruger du til at finde motivation, hvis du har haft en dårlig dag?

Først tænker jeg dagen igennem, og prøver at finde ud af, hvad der kan have gjort den dårlig, og derefter tænker jeg på, hvordan jeg kan gøre den bedre. Hvis jeg ikke lige selv kan finde ud af det, snakker jeg sammen med nogen om det.


Hvad er din yndlingsaktivitet udover håndbold?

Jeg har ikke ligefrem en yndlingsaktivitet, men jeg kan generelt lide det meste sport. Jeg synes det er meget fedt at lave forskellige aktiviteter og prøve forskellige sportsgrene. Jeg har altid spillet meget tennis med min familie, og for tiden er padel tennis ret populært i vores familie. 


Hvor ser du dig selv om 10 år?

Om 10 år ser jeg gerne mig selv værende på håndboldbanen endnu og gerne på højt plan. Derudover er jeg i gang med eller færdig med en uddannelse. 


Back to blog

Leave a comment