OM OS

OM OS

Historien om Eace startede længe før produktet i 2020 landede på de første hylder i Matas og 7-Eleven.   Det hele startede med at vi syntes der manglede et sundt alternativ i tyggegummi-branchen, hvor der ikke rigtigt var blevet introduceret noget nyt i 30-40 år.  

Tyggegummi kan nemlig rigtig meget mere end at give frisk ånde. Det er et perfekt medie til at levere aktive ingredienser, fordi kroppen helt naturligt gør  sig klar til at modtage næringsstoffer når vi tygger. 


Det tog dog lang tid at gå fra idé til at have et produkt på markedet, da det er en kompliceret affære at arbejde med aktive næringsstoffer. 


Men nu, to år senere har vi endelig fået Eace Vitamin Gum i butikkerne. Mød Founders Asbjørn Dencker og Ziggi Harttung i videoen nedenfor. 


OM OS

Vi elsker tyggegummi og vi elsker innovation. Derfor startede vi Eace Gum. 


Eace Gum blev startet af iværksætter-duoen Asbjørn Dencker og Ziggi Harttung i 2019. Virksomheden blev stiftet med en mission om at skabe et tyggegummi der udover at smage godt, også skulle hjælpe folk i hverdagen, ligemeget hvad man står overfor. 


I maj 2020, lancerede Eace Gum deres første produkt i butikkerne, og siden er det gået stærkt. Idag har de tre fantastiske produkter: Vitamin Boost, der sørger for dine daglige essentials, Energy Boost der giver dig ekstra energi når du har brug for at gå et level op, og Healthy Teeth som sikrer frisk ånde og sunde tænder.


Eace Gum findes i mere end 2.500 butikker i 4 lande. 

Mød Founders Asbjørn Dencker og Ziggi Harttung i videoen nedenfor. 

MØD FOUNDERS

NYHEDSBREV