OM OS

Historien om Eace startede længe før produktet i 2020 landede på de første hylder i Matas og 7-Eleven.   Det hele startede med at vi syntes der manglede et sundt alternativ i tyggegummi-branchen, hvor der ikke rigtigt var blevet introduceret noget nyt i 30-40 år.  

Tyggegummi kan nemlig rigtig meget mere end at give frisk ånde. Det er et perfekt medie til at levere aktive ingredienser, fordi kroppen helt naturligt gør  sig klar til at modtage næringsstoffer når vi tygger. 


Det tog dog lang tid at gå fra idé til at have et produkt på markedet, da det er en kompliceret affære at arbejde med aktive næringsstoffer. 


Men nu, to år senere har vi endelig fået Eace Vitamin Gum i butikkerne. Mød Founders Asbjørn Dencker og Ziggi Harttung i videoen nedenfor. 


OM OS

Historien om Eace startede længe før produktet  landede på de første hylder i Matas og 7-Eleven i 2020. Det hele startede med, at vi syntes der manglede et sundt alternativ i tyggegummi-branchen, hvor der ikke rigtigt var blevet introduceret noget nyt i 30-40 år.  


Tyggegummi kan nemlig rigtig meget mere end at give frisk ånde. Det er et perfekt medie til at levere aktive ingredienser, fordi kroppen helt naturligt gør sig klar til at modtage næringsstoffer, når vi tygger.


Det tog dog lang tid at gå fra idé til at have et produkt på markedet, da det er en kompliceret affære at arbejde med aktive næringsstoffer. 


Men nu, to år senere, har vi endelig fået Eace Vitamin Gum i butikkerne. Mød Founders Asbjørn Dencker og Ziggi Harttung i videoen nedenfor. 

SE MERE OM VORES HISTORIE HER

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder og gode tilbud!